Ebbot my manDär står jag och tar en massa bilder på mig själv helt ovetandes om att lille Ebbot skulle ramla in i det där hörnet. Han är ju världens skönaste människa i min värld. 
 
Jag ligger i någon form av fosterställning för jag har så ont i magen. Och på det så kan jag inte somna. Istället bloggar jag och tittar på Äkta människor 2 i svtplay appen. Frågade mamma idag vad hon tycker om andra säsongen och då sa hon "den är skrämmande...." Jag frågade varför och hon svarade "Ja för sådär kan det ju bli på riktigt" och jag håller med mamma. Snart har vi mänskliga robotar överallt och forskarna tror att det finns fler universum. Var slutar allt? Och hur? 
Vi människor på jorden är bara här tillfälligt, vi får låna jorden ett tag för att sedan skickas vidare. Snart dör vi. Är det bara jag som tänker så långt kring det? Aldrig mer det du upplever och känner, aldrig mer din familj och dina vänner, aldrig mer tankar och aldrig mer minnen..  
 
Schlutt. Säger det. 
 

Vee Speers

Här bor jag och Tommi.

Ett vigt ben och ett ovigtDet här är mitt viga ben. Skulle jag göra samma sak med det andra skitbenet skulle jag inte ens komma hälften så långt upp, plus att jag skulle ha fruktansvärt ont i innerlåret eftersom det benet fullständigt har gett upp. Allt gör ont när jag stretchar. Men mitt vigben tål vadfan som helst.. Jag försöker att inte utsätta skitbenet för för mycket men ibland är det svårt att låta bli.. Hur kul är det att bara kunna stretcha ena benet?