Dom där jävla däcken 
Ibland handlar den här bloggen om min träning och ibland handlar den om mitt psykiska mående. Vet inte om jag borde göra två separata bloggar eller om jag ska köra på som jag hittils har gjort. 
 
Idag på träningen fick vi kriga med däck! Kastade dom jävlarna bakåt, släpade dom fram och tillbaks i det blöta gräset (det spöregnade) höll dom rakt upp när jag gjorde benböj.. Vi har med oss en varsin 2 liters flaska fylld med vatten som vi brukar använda oss av i alla övningar, tex plankan.. Idag fick jag dock ett tillägg; vattenflaska och sedan kom tränaren och lassade av ett däck på ryggen! Vet inte riktigt hur många kilo det blev men tungt var det. Stod så under alla 3 plankor..  
 
Underhudsfettet på magen försvinner mer och mer: 
 


 
 

JägarvilaMed stolthet knep jag rekordet över alla grupper i jägarvilan! Nästa test om 3 veckor ska bannemig bli ännu längre! 

Lagottovalp

Idag tog jag, Tommi och Jonis bilen och åkte till kenneln för att utse vem av hanarna som ska bli vår. Det var så många hundar där så det var svårt att fokusera på de tre som vi skulle välja bland. Det sa inte klick direkt dvs. Men efter ett tag var vi helt överrens om valet och det kändes så genuint bra; en liten tultande lugn kille som bara är, lite som Ferdinand. Här har ni honom; Läif: 
 Hans stamtavelnamn var Da Vinci. Och vi hade redan bestämt ett mellannamn nämnligen "solarplexus" (från småstadsliv såklart lika så namnet Läif) Nu till poängen; hundfölet kommer att heta så mycket som Läif Da Vinci Solarplexus, Magnusson Kilpeläinen. Hur episkt? 
 
Den lille parveln följer med oss hem den 8:e juli och hundlyckan är total! 
 
Happy Hanukkah!