Glossybox makeover 
Nu har jag äntligen börjat pyssla med dekorplast. Här är resultatet av min debut. Det fick bli en av mina 10 glossybox. Fler ska det bli! Fy fan vad roligt det var att sitta och klippa och klistra. Behöver dock köpa en linjal för envis som jag är gjorde jag det utan. Och det gick ju bra ändå som ni kan se. 
 
 

Oroligt

 
Näe. Det känns inge bra i mig just nu. Och dom orden var det enda jag lyckades pressa ur mig för tillfället. 
 
Försöka sova står på schemat, med den mest överjävliga huvudvärken på länge. Får se hur det går. Ska träffa läkare på psyk imorgon. 

Ettor och nollor

 
 
 
 
Gustaf Skarsgård och Jonathan Andersson är helt fenomenalt bra i denna serie som sändes i två delar på svt. Finns att se på svtplay för er som har missat. Det är en helt fantastisk miniserie där även älskade Kent står för soundtracket. 
 
Åter till Skarsgård; fyfan vilket underbart skådespel! Sällan jag fastnar för karaktärer men fan vilken jävla rågalning han spelar. Otäck som fan men han ger mig många skratt för han har sån psykopatskön personlighet. 
 
Och så har vi min älskade Jonathan Andersson som de flesta känner igen från Känn ingen sorg. 
Karaktären han spelar i ettor och nollor är störtskön. Han är en riktig lirare och jag älskar alla ord och uttryck han slänger ur sig. Och så är han så förbannat snygg också. 
 
Ettor och nollor är en serie med mycket våld, kriminalitet och allt sånt där gött som gör att i alla fall jag faller pladask. 
 
Hatten av!