Gymmet en lördagkvällKörde mitt första gympass sen uppehållet idag. Det var virrigt i början vad fan ska jag ha med mig. Persiennerna är nerdragna för rutiner. Kommer komma in i det. Jag gjorde allt på automatik förut. Var inte rädd

Jag körde igenom hela kroppen och kände efter hur jag låg. Körde mycket egen kroppsstyrka och uthållighet, monkeybars osv. Ger mig på vikterna nästa gång. 

Min stång har kommit och den monteras upp i veckan, måste specialgöra något med taket först. 

Nu är jag så slut som människa. Ska kolla ilapp farmen. Läif ligger bredvid mig i sängen. 

GodnattAllt är borta

Nu har jag mest bara minnen kvar av dig. Jag vill så gärna att du ringer mig, skriver, kommer... jag blir alldeles galen och jag förstår inte hur jag ska orka ta mig igenom det här. Det har gått 3 månader nu och jag känner fortfarande lukten av dig, hör dina steg, ser din mimik, känner dina händer. Dom varmaste tryggaste händerna jag har haft om min hand, kropp, hud, mig.. 


Kom tillbaka. Jag klarar mig inte. 

Det har hänt så mycket...
så jag staplar upp skiten. tänker inte skriva långt om allt som hänt, bara vissa saker. frågor är välkomna. eller bara reflektioner. 

•kollappsar efter luciapokalen. magen ballar ur. jag orkar inget. mår illa.
•jag var gravid på scenen utat att veta om det. abort. 
•drogåterfall 
•psykos. jag var djävulen på midsommardagen 2016. pratade med boysen från 22-08 men ingen var där. prata med alla toner, skrek, viskade, hulkade. mamma stod ut och jag vet inte hur. spottade henne i ansiktet och rev henne på låret. det var inte jag. molly eva stress trauma psykos. psykakuten två svängar med mamma får mirtazapin och jag sov 22 h om dagen i 4 dagar. vägde 55 kg. 


Skriver mer sen.