BeslutetSå kom det, mitt i lunchen på Valbo köpcentrum med 3 av mina närmsta vänner, sms om att jag har en ny händelse på min rekryteringssida, dvs beslutet om min överklagan. 

Jag var så jävla nervös. Vågade först inte läsa. Skakade och svalde och höll mig för pannan jag vet inte hur många gånger innan jag tillslut lyckades logga in på min sida. Ställde in mig på att inte bli antagen, lika bra så slipper man inte bli besviken tänkte jag, men fyfan vad jag fylldes av ett tungt lager av ångest och besvikelse när jag läste att överklagan inte gick igenom. 

Riktigt dryg dag. 

Hoppades så innerligt på att bli antagen. 

Jag är tacksam över att jag i alla fall satt där med mina 3 vänner och inte ensam när jag läste beslutet. Dom var så fina och stöttade och dom kan jag verkligen berätta allt för och vara mig själv med. Skulle brytit ihop om jag var ensam. 

#1 - - LOVISAULRIKA:

Så himla tråkigt beslut när jag ju förstått hur mycket du vill det här! :(
Är det just bara GMU du vill göra, eller är du bara intresserad av försvaret i allmänhet? För isåfall kanske du skulle kunna göra en GUF istället... Långt ifrån samma sak men bättre än inget alls! :)
Kram!

Svar: Tack snälla. Jag kan absolut tänka mig GUF men det borde väl vara samma princip där.. Ska kolla vidare angående det. Stor kram
sophie

#2 - - Rikard:

Har ochså funderat på denna fråga du jag ochså har diagnoserna asperger/add precis som du och ochså undersökt möjligheterna att söka exempelvis GMU om man har de har diagnoserna.
Skälet till att jag skulle göra GMU är att jag har inspierats av vänner som har jobbat inom försvarsmakten.

Du får gärna kontakta mig via mail om du vill diskutera frågan mer.
Jag är 34år och jobbar som gymnasielärare i dataämnen och matematik.

Tycker ochså att det är positivt att du visar vad folk med diagnoser klara av att åstadkomma trots sina eventuella hinder, det är något som jag ochså försöker åstadkomma bla att som lärare vara öppen med diagnoser och försöka sprida information om bla vetenskap och dessa diagnoser för att skapa en mer korrekt och välbalanserad bild.

Hälsningar
Rikard