Läkarintyg inför GMU

Vilken underbar läkare jag träffade idag. Aldrig klickat så bra med en läkare tidigare. Jag kom dit med min pärm med utskrift som jag visade av min påbörjan på överklagan samt mailen jag har haft med Försvarsmakten ang läkarintyg och Asperger och min kalender hade jag såklart med mig också. Det första jag fick höra var "här har vi en myycket ordningsam person" samtidigt som han log. 

Vi pratade i över en timme. Han skyndade inte på alls utan tog allt i lugnan ro till skillnad från andra läkare som knappt lyssnar på en och jäktar på som as. Han var så förstående och vi gick igenom mina fördelar med diagnoserna inför GMU, vilka stort vägde över nackdelarna. 

Han skulle skriva ett läkarutlåtande att jag är lämpad att genomföra GMU trots mina diagnoser, men först måste jag lämna in intyg till honom från min förra pole dancechef samt min tränare i xtremefit där dom ska beskriva hur jag fungerar i grupp och hur jag lär ut samt tar instruktioner osv, hur jag är som person helt enkelt. När det är ordnat ska han fixa intyget. 

Han ska även kolla om jag eventuellt ska få prata med en psykolog mer och göra lite tester osv men oavsett ska han skriva intyget. 

Jag är så glad. Nu gäller det bara att Försvarsmakten godtar min överklagan. Oavsett så tänker jag börja marschträna och cykla på gymmet och köra mycket marklyft kombinerat med xtremefit 3 ggr i veckan som vanligt. 

Glad Sophie idag! Hurra! 


#1 - - Sara:

Gud vad du är fantastisk=)

Svar: Men tack snälla du. Man ska aldrig ge upp:) Nu är det bara upp till försvarsmakten att godta min överklagan..
sophie

#2 - - Kr:

Helt rätt!!
Vilken jävla kämpe du är! Tycker verkligen du visar vart skåpet ska stå! Lycka till! Du grejar det här ;)